Η Αγροζωή Α.Ε. συνεργάζεται με τις παρακάτω εταιρείες για τους μικρούς και αγαπημένους μας φίλους

logo

Amity

Η εταιρεία Amity με πολλά χρόνια τεχνογνωσίας μας προσφέρει υψηλής ποιότητας τροφές για τους αγαπημένους φίλους μας, με μια τεράστια γκάμα για κάθε επιλεκτικό φίλο μας.
Amity Is Friendship. Amity Is Trust, It Is Love, It Is Heart, It Is Respect.
Περισσότερα
 
logo (1)

Burgess

Η Βρετανική εταιρεία Burgess για πάνω από έναν αιώνα παράγει πρώτης ποιότητας σκυλοτροφές και γατοτροφές καθιστώντας την ορόσημο στην κατηγορία της." Η υγεία και η ευτυχία των ζώων μας είναι ο νούμερο ένα στόχος μας και οι γνώσεις μας για τη διατροφή των ζώων μας βοηθούν να το επιτύχουμε. Πιστεύουμε στην υπεύθυνη ιδιοκτησία, στη στήριξη της ευημερίας και της εκπαίδευσης, καθώς και στην παραγωγή υγιεινών, θρεπτικών και νόστιμων ζωοτροφών.
Περισσότερα
 
Capture

Leonardo

Χρειάζεστε πάθος για να μετατρέψετε κάτι καλό σε κάτι ξεχωριστό. Αυτός ο ενθουσιασμός μοιράστηκε τις δεκαετίες από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας, καθώς και από τους πολλούς υπαλλήλους που βοήθησαν να μετατρέψουν τα καλά συστατικά σε τροφές γάτας LEONARDO ® .
Περισσότερα
 
sitelogo

PicoVit

Η Picovit παράγει τροφές κορυφαίας ποιότητας που σέβονται τον οργανισμό ενός ζώου, σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης του, με αγνές και φυσικές πρώτες ύλες από πιστοποιημένους προμηθευτές. Όλες οι τροφές έχουν υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και λίπους πλούσιο σε Ω3 & Ω6, λαχανικά, δημητριακά που καλύπτουν όλες διατροφικές ανάγκες των ζώων, σε θρεπτικά συστατικά χωρίς να περιέχουν βελτιωτικά γεύσης, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.
Περισσότερα
 
20201030170044_brooklyn_meat_menu_adult_easy_20kg

Brooklyn

Έχοντας απόλυτη παραγωγική αυτοδυναμία, στόχος της είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, εναρμονισμένων με τις ειδικές ανάγκες σίτισης των κατοικιδίων. Μέσω της συνεχούς έρευνας και της αδιάκοπης αγάπης για την εξέλιξη των προϊόντων της, εγγυώνται την παράδοση αξιόπιστων και υψηλής ανταγωνιστικότητας τροφών για τα κατοικίδια.
Περισσότερα