Εργαλεία


Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αγροκτηνοτροφικά εργαλεία μόνο από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα

 
Capture2

Einhell

Η Einhell κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των εργαλείων και του DIY. Οι προσπάθειες και η αφοσίωση δεκαετιών έχουν φέρει την Einhell σε μία από τις κορυφαίες θέσεις.
Περισσότερα
 
makita-logo

Makita

Η έρευνα και η ανάπτυξη ήταν πάντα στρατηγικής σημασίας για τη Makita Corporation. Περισσότεροι από 500 μηχανικοί πραγματοποιούν τεχνολογικές βελτιώσεις στα εργαλεία Makita.
Περισσότερα
 
bellota

Bellota

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και πουλάμε παγκοσμίως εξαιρετικά αξιόπιστα εργαλεία υψηλής απόδοσης για επαγγελματίες και ιδιώτες στη γεωργία, τις κατασκευές και τη βιομηχανία.
Περισσότερα
 
logo

Bahco

Η Bahco είναι μια διεθνής εταιρεία στον κλάδο των εργαλείων χειρός, με τα προϊόντα της σχεδιασμένα και κατασκευασμένη από την SNA Europe. Οι ρίζες της βρίσκονται στο παρελθόν στην βιομηχανική επανάσταση στη Σουηδία στα τέλη του 19ου αιώνα. Από τότε, η γκάμα των προϊόντων έχει επεκταθεί με μια συνολική συλλογή προϊόντων που περιλαμβάνει σήμερα περισσότερα από 14.000 εργαλεία χειρός.
Περισσότερα
 
logo

TopMaster

Τα υλικά για τα εργαλεία Topmaster Professional είναι τα καλύτερα, παρέχοντας αντοχή και ευκολία στην εργασία. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τελειότητα μετά από ειδική επεξεργασία, τα εργαλεία Тopmaster Professional είναι αξιόπιστα και με σημαντική μακροζωία.
Περισσότερα
 
logo (3)

Grisport

Τα υποδήματα Grisport είναι αυθεντικά. Όχι μόνο κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας στην Ιταλία, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε όλες τις αρχικές ιδέες και κάθε διαδικασία σχεδιασμού αποκλειστικά εδώ.
Περισσότερα
 
logo (2)

Oleo - Mac

Στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή μηχανημάτων, εξαρτημάτων και αξεσουάρ για συντήρηση γκαζόν και κήπων, γεωργία, δασοκομία και βιομηχανία, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ευκολίας για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες πελάτες μας.
Περισσότερα